Fusie van Energieleveranciers

De energieleveranciers Bas Energie en Zeker Energie gaan fuseren tot Zeker Energie. Beide energieleveranciers richting zich op de doelgroep van mensen met schulden (onder bewind of schuldsanering). Voorheen was Robin Energie hierin ook actief.

Zeker Energie is pas een jaar actief onder de leveringsvergunning van Servicehouse. Bas Energie daarin tegen is weer een merk van Servicehouse. Het klantenportfolie van Bas Energie gaat over naar Zeker Energie (fusie is meer een verkoop). Vanaf 15 september gaan ze verder onder Zeker Energie.

Basis Energie is een merk van energieleverancier Servicehouse, dat in 2015 werd opgericht door de ondernemers Dirk Koelewijn en Walter Elskamp, die elkaar kenden van energiehandelsplatform Powerhouse. Zeker Energie is een vorig jaar opgerichte leverancier, die gebruik maakt van de leveringsvergunning van Servicehouse, maar wel een eigen klantenbestand heeft. Servicehouse heeft nu het klantportfolio van Basis Energie verkocht aan Zeker Energie; de twee merken gaan vanaf 15 september samen verder onder de naam Zeker Energie.